Tantra Healing Massage

Tantra Healing Massage

Tantra healing massage is een magische, pure en authentieke healing om het lichaam te zuiveren en energie te geven.

Tantra healing massage is GEEN seksuele, erotische dienst voor het vervullen van seksuele verlangens en fantasieën.

Regine masseert zowel mannen als vrouwen. We doen geen massages voor koppels. 

Vooraleer je een massage kan boeken, vragen wij jou deze informatie nauwkeurig te lezen. Wij raden ook sterk aan om deze presentatie over tantra healing massage te bekijken.

Wat kan je verwachten?

Het is een volledige lichaamsmassage met etherische olie om te ontspannen en de energiestroom in het lichaam te verbeteren. Om dit te bereiken gebruiken we pranische en seksuele energie. Tijdens de helende massage brengen we deze energieën van de lagere chakra's naar de hogere.

Wat kan het jou geven?

Authentieke tantra healing massage heeft een helende werking voor lichaam en geest. Het geeft meer vitaliteit, meer duidelijkheid, vreugde en gemoedsrust.

Het kan gifstoffen, blokkades en onzuiverheden verwijderen uit het lichaam. Op die manier stimuleert het het immuunsysteem en verbetert het uw welzijn.

Authentieke tantra healing massage kan seksuele blokkades wegnemen en kan een gunstig effect hebben bij impotentie en vroegtijdige zaadlozing. Het kan het beleven van een orgasme versterken.

Activering van de chakra's door tantra healing massage geeft een korte termijn verbetering. Een herhaalde massage in combinatie met yoga en een gezonde levensstijl geeft een lange termijn verandering.

Hoe zit het met de massage van de geslachtsdelen?

In tantra beschouwen we de geslachtsorganen, zowel mannelijk als vrouwelijk, als een zeer rijke bron van energie. De meeste emotionele blokkades bevinden zich in de genitale zone. Dit betekent dat de krachtige seksuele energie in het lichaam stagneert wat stagnatie in het leven met zich meebrengt.

Om deze redenen negeren we bij tantra healing massage dit gebied niet. Massage van de geslachtsdelen kan onderdeel zijn van de behandeling.

Maar het is GEEN noodzakelijk onderdeel!

Er moet voldoende energie doorstroom zijn in het lichaam voordat een massage van de geslachtsdelen kan plaatsvinden. Daarom beslist de therapeut tijdens de massage om de genitale massage te geven of uit te stellen naar een volgende behandeling.

Het is goed om te weten dat jij als klant op elk moment kan besluiten om geen genitale massage te ontvangen.

Het is cruciaal dat jij je tijdens de hele behandeling comfortabel voelt!

Hoe kan je je voorbereiden?

  • Een week niet roken en alcohol gebruiken voor een tantra healing massage is zeer sterk aanbevolen. Het heeft een zeer gunstig effect op het energetisch werk.
  • Neem een ​​douche voordat je naar de massage komt. Het is niet mogelijk om vooraf in Benesso te douchen. Na de massage kan je de olie verwijderen met een warme vochtige doek.

Wie is de massagetherapeut?

 
Ik ben Regine en ik ben tantra-massagetherapeut. Ik volg al mijn trainingen aan de internationale 'Somananda Tantra School' in Talinn en 'The Alchemy of Living' in Edinburgh.

Tantra is voor mij zoveel meer dan een massage. Het is een levensstijl waarvan ik mij 24 uur per dag bewust ben.

Ik beoefen Tantra Hatha Yoga en heb reeds verschillende topics vanuit een tantrisch perspectief bestudeerd, zoals tantrische seksualiteit en de kunst van het sterven.
 
Het is een zegen dat ik deze kennis en ervaring door middel van een tantra healing massage kan doorgeven aan klanten. Ik masseer zowel mannen als vrouwen.

Tantra Healing Massage

2.30

uur

€ 200 / 1 persoon